Natasja Froger twijfelt of haar nieuwe pup liever is dan haar man René in HLF8

Natasja Froger twijfelt of haar nieuwe pup liever is dan haar man René in HLF8

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Natasja Froger</em> twijfelt of haar nieuwe pup liever is dan haar man <em>René</em> in <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond is het de beurt aan Natasja Froger om onderworpen te worden aan het beruchte spel van HLF8 'JA/NEE' met pittige vragen waar alleen het woord ja of het woord nee op geantwoord mag worden. Op de vraag of haar nieuwe pup Moos liever is dan haar man twijfelt ze en antwoordt ze zowel 'ja' als 'nee'. Of de pup liever is dan haar zonen is geen twijfel mogelijk en is haar antwoord een gedecideerd 'ja'. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond is het de beurt aan Natasja Froger om onderworpen te worden aan het beruchte spel van HLF8 'JA/NEE' met pittige vragen waar alleen het woord ja of het woord nee op geantwoord mag worden. Op de vraag of haar nieuwe pup Moos liever is dan haar man twijfelt ze en antwoordt ze zowel 'ja' als 'nee'. Of de pup liever is dan haar zonen is geen twijfel mogelijk en is haar antwoord een gedecideerd 'ja'.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's