Geert Wilders boos na weglopen kabinet: "Dit is echt not done!" (video)

Geert Wilders boos na weglopen kabinet: "Dit is echt not done!" (video)

Woensdag 21 september 2022 om 20:55

Het weglopen van het kabinet na uitspraken van Thierry Baudet is volgens Geert Wilders belachelijk. Ieder Kamerlid is gelijk, zo ook Baudet, oppert hij.

<em>Geert Wilders</em> boos na weglopen <em>kabinet</em>: &quot;Dit is echt not done!&quot; (video) Het weglopen van het kabinet na uitspraken van Thierry Baudet is volgens Geert Wilders belachelijk. Ieder Kamerlid is gelijk, zo ook Baudet, oppert hij. Not doneEen boze Geert Wilders wil er dan ook voor zorgen dat het kabinet zich weer terugbeweegt naar de zaal: "Het kabinet hoort er te zijn, het is echt not done om even met uw collega's af te spreken en te kappen nu. Alle Kamerleden zijn gelijk." Bekijk de video van Twitter hierboven. Bekijk ook Geert Wilders woest op Kabinet tijdens Algemene Politieke Beschouwingen: "Het is strafbaar!" Bekijk deze video » Algemene Beschouwingen: Wilders noemt Paternotte een klimaatpsychopaat (video) Bekijk deze video » ZIEN: kabinet loopt zaal uit na complottheorieën Thierry Baudet Bekijk deze video »
Nieuws :
Geert Wilders boos na weglopen kabinet: "Dit is echt not done!" (video)

Not done
Een boze Geert Wilders wil er dan ook voor zorgen dat het kabinet zich weer terugbeweegt naar de zaal: "Het kabinet hoort er te zijn, het is echt not done om even met uw collega's af te spreken en te kappen nu. Alle Kamerleden zijn gelijk."

Bekijk de video van Twitter hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's