Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Steenrijk, straatarm mag een arm gezien een weekje vertoeven aan de Turkse Rivièra, want daar hebben de ondernemende powervrouwen Christie en Ferrah een mooi stulpje in hun bezit. Andersom zullen zij een week moeten rondkomen van 110 euro. Alle fragmenten uit deze uitzending Steenrijk, Straatarm: familie uit Lelystad slaat op hol tijdens winkelen in Turkije Bekijk deze video » IzmirFerrah heeft Turkse roots en bezit een schitterende villa in het chique deel van Izmir. De dames zijn actief in crypto, vastgoed en coaching en zijn daar erg succesvol in. Zowel Christie als Ferrah houden van luxe tripjes, laten hun kleding op maat maken en dragen altijd hoge hakken. Ze willen weten hoe het is om back to basic te gaan en gunnen een ander gezin een mooie week in Turkije. SchuldenIn een kleine woning in Lelystad woont de familie Elisabeth, bestaande uit de vader Maikel, moeder Wienanda en hun meiden Latisha, Chady en Shumaila. Door tegenslagen belandden ze in de schulden. Alhoewel alles inmiddels is afbetaald, moet het gezin onder bewind blijven en leven ze nu van 110 euro per week. Ondanks de financiële zorgen is het is het een vrolijk, hecht gezin. Bekijk ook ZIEN: Twitter gaat los op Steenrijk, Straatarm-boodschappencheque van Jan & Claudia Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm gemist? Gulle Stijn laat gezin weer sporten en dansen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm mag een arm gezien een weekje vertoeven aan de Turkse Rivièra, want daar hebben de ondernemende powervrouwen Christie en Ferrah een mooi stulpje in hun bezit. Andersom zullen zij een week moeten rondkomen van 110 euro.

Izmir
Ferrah heeft Turkse roots en bezit een schitterende villa in het chique deel van Izmir. De dames zijn actief in crypto, vastgoed en coaching en zijn daar erg succesvol in. Zowel Christie als Ferrah houden van luxe tripjes, laten hun kleding op maat maken en dragen altijd hoge hakken. Ze willen weten hoe het is om back to basic te gaan en gunnen een ander gezin een mooie week in Turkije.

Schulden
In een kleine woning in Lelystad woont de familie Elisabeth, bestaande uit de vader Maikel, moeder Wienanda en hun meiden Latisha, Chady en Shumaila. Door tegenslagen belandden ze in de schulden. Alhoewel alles inmiddels is afbetaald, moet het gezin onder bewind blijven en leven ze nu van 110 euro per week. Ondanks de financiële zorgen is het is het een vrolijk, hecht gezin.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV