Thierry Baudet hysterisch na weglopen kabinet: "Allemaal wegrennen, 'we gaan eten!'"

Thierry Baudet hysterisch na weglopen kabinet: "Allemaal wegrennen, 'we gaan eten!'"

Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, heeft het weer eens voor elkaar. Bij de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer hield hij zich opvallend koest - tot zijn eigen bijdrage. Die was zó provocerend dat het hele kabinet de zaal verliet. Na afloop reageert Baudet ronduit hysterisch op het gedrag van zijn collega's.

Lees verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> hysterisch na weglopen <em>kabinet</em>: &quot;Allemaal wegrennen, 'we gaan eten!'&quot; Thierry Baudet, de voorman van Forum voor Democratie, heeft het weer eens voor elkaar. Bij de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer hield hij zich opvallend koest - tot zijn eigen bijdrage. Die was zó provocerend dat het hele kabinet de zaal verliet. Na afloop reageert Baudet ronduit hysterisch op het gedrag van zijn collega's. Lees verder onder de video. "'Ah, we gaan eten!'"Baudet is zich van geen kwaad bewust. Hij beweert dat collega's constant roepen dat hij een Russische spion is die wordt gefinancierd door het Kremlin, wat hij allemaal maar moet slikken. Vervolgens stelt Baudet één "overgevoelig" puntje aan te snijden, en meteen reageert het kabinet: "Allemaal wegrennen, 'ah, we gaan eten! Dit kan allemaal niet!'" Mark Rutte is woedend op Baudet en stelt dat hij "totale nonsens" vertelt. Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook Geert Wilders boos na weglopen kabinet: "Dit is echt not done!" (video) Bekijk deze video » Pijnlijk moment: Mark Rutte negeert Thierry Baudet na toespraak en weglopen kabinet (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"'Ah, we gaan eten!'"
Baudet is zich van geen kwaad bewust. Hij beweert dat collega's constant roepen dat hij een Russische spion is die wordt gefinancierd door het Kremlin, wat hij allemaal maar moet slikken. Vervolgens stelt Baudet één "overgevoelig" puntje aan te snijden, en meteen reageert het kabinet: "Allemaal wegrennen, 'ah, we gaan eten! Dit kan allemaal niet!'" Mark Rutte is woedend op Baudet en stelt dat hij "totale nonsens" vertelt.

Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's