René van der Gijp in Vandaag Inside over koning Willem-Alexander: "Die man moet toch ook gewoon alcoholist zijn!"

René van der Gijp in Vandaag Inside over koning Willem-Alexander: "Die man moet toch ook gewoon alcoholist zijn!"

Woensdag 21 september 2022 om 23:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> in <em>Vandaag Inside</em> over koning <em>Willem-Alexander</em>: &quot;Die man moet toch ook gewoon alcoholist zijn!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside lacht René van der Gijp smakelijk om de beelden van koning Willem-Alexander die vandaag aanwezig was bij de Johan Cruyff dag. Terwijl de koning staat lekker te tennissen roept René van der Gijp uit: "Die man moet toch ook gewoon alcoholist zijn!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside lacht René van der Gijp smakelijk om de beelden van koning Willem-Alexander die vandaag aanwezig was bij de Johan Cruyff dag. Terwijl de koning staat lekker te tennissen roept René van der Gijp uit: "Die man moet toch ook gewoon alcoholist zijn!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's