Experts in Op1: bevolking Rusland wil niet vechten

Experts in Op1: bevolking Rusland wil niet vechten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Experts in <em>Op1</em>: bevolking Rusland wil niet vechten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 bespreken de gasten de gedeeltelijke mobilisatie die Poetin vandaag heeft afgekondigd. Journalist Pieter Waterdrinker en Kristina Petrasova, woordvoerder 'Free Russia NL' verwachten verzet in Rusland. Op de vraag van presentator Charles Groenhuijsen of de bevolking wel wil vechten, zegt Petrasova: “Daar is één antwoord op en dat is nee.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Experts in Op1: bevolking Rusland wil niet vechten

In Op1 bespreken de gasten de gedeeltelijke mobilisatie die Poetin vandaag heeft afgekondigd. Journalist Pieter Waterdrinker en Kristina Petrasova, woordvoerder 'Free Russia NL' verwachten verzet in Rusland. Op de vraag van presentator Charles Groenhuijsen of de bevolking wel wil vechten, zegt Petrasova: “Daar is één antwoord op en dat is nee.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's