Publiek Vandaag Inside neemt aangifte tegen Johan Derksen niet serieus en lacht FvD uit

Publiek Vandaag Inside neemt aangifte tegen Johan Derksen niet serieus en lacht FvD uit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Publiek <em>Vandaag Inside</em> neemt aangifte tegen <em>Johan Derksen</em> niet serieus en lacht FvD uit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen zorgde woensdagavond opnieuw voor een hoop commotie door te roepen dat Thierry Baudet geliquideerd moet worden. Het bleek een slip of the tongue te zijn, want Derksen bedoelde "elimineren". Daar heeft de partij van Baudet, Forum voor Democratie, geen boodschap aan; zij bereiden een aangifte tegen de analist voor. Dat nieuws wordt met hoongelach ontvangen in de studio van Vandaag Inside. Het publiek lijkt Baudet en FvD niet bepaald serieus te nemen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen zorgde woensdagavond opnieuw voor een hoop commotie door te roepen dat Thierry Baudet geliquideerd moet worden. Het bleek een slip of the tongue te zijn, want Derksen bedoelde "elimineren". Daar heeft de partij van Baudet, Forum voor Democratie, geen boodschap aan; zij bereiden een aangifte tegen de analist voor. Dat nieuws wordt met hoongelach ontvangen in de studio van Vandaag Inside. Het publiek lijkt Baudet en FvD niet bepaald serieus te nemen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's