Wilfred Genee blikt vooruit op Vandaag Inside in Ziggo Dome: "Sylvana Simons is er misschien"

Wilfred Genee blikt vooruit op Vandaag Inside in Ziggo Dome: "Sylvana Simons is er misschien"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> blikt vooruit op <em>Vandaag Inside</em> in Ziggo Dome: &quot;Sylvana Simons is er misschien&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Op zondag 11 december organiseren de mannen van Vandaag Inside een speciale show in de Ziggo Dome. Het wordt een voorstelling die in het teken staat van twintig jaar Vandaag Inside - en de vele voorgangers. Er zijn artiesten, vrienden van de show, en alle opmerkelijke momenten passeren de revue. Volgens Genee komen alle ruzies voorbij, maar zijn er ook bijzondere speciale gasten? René van der Gijp heeft het al over Louis van Gaal en volgens Genee is Sylvana Simons er misschien ook bij "voor de verbroedering"... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op zondag 11 december organiseren de mannen van Vandaag Inside een speciale show in de Ziggo Dome. Het wordt een voorstelling die in het teken staat van twintig jaar Vandaag Inside - en de vele voorgangers. Er zijn artiesten, vrienden van de show, en alle opmerkelijke momenten passeren de revue. Volgens Genee komen alle ruzies voorbij, maar zijn er ook bijzondere speciale gasten? René van der Gijp heeft het al over Louis van Gaal en volgens Genee is Sylvana Simons er misschien ook bij "voor de verbroedering"...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV