Marc van Ranst grapt met Arjen Lubach over corona: "Rampzalig... is het niet"

Marc van Ranst grapt met Arjen Lubach over corona: "Rampzalig... is het niet"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marc van Ranst</em> grapt met Arjen Lubach over <em>corona</em>: &quot;Rampzalig... is het niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. 'De Vlaamse Jaap van Dissel', Marc van Ranst, was woensdagavond te gast bij Arjen Lubach om te praten over het coronavirus en de aankomende winter. Lubach valt meteen met de deur in huis: hoe gaat het, corona-wise? Van Ranst ziet meteen zijn kans schoon om Lubach op het verkeerde been te zetten: "Ik ga eerlijk zijn: rampzalig..." "Oh, echt?" "...is het niet." Dit grapje kan Lubach wel waarderen: "Had je me toch even!" Van Ranst verwacht dat we een rustiger winterseizoen tegemoet gaan dan de afgelopen twee jaar. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Marc van Ranst grapt met Arjen Lubach over corona: "Rampzalig... is het niet"

'De Vlaamse Jaap van Dissel', Marc van Ranst, was woensdagavond te gast bij Arjen Lubach om te praten over het coronavirus en de aankomende winter. Lubach valt meteen met de deur in huis: hoe gaat het, corona-wise? Van Ranst ziet meteen zijn kans schoon om Lubach op het verkeerde been te zetten: "Ik ga eerlijk zijn: rampzalig..." "Oh, echt?" "...is het niet." Dit grapje kan Lubach wel waarderen: "Had je me toch even!" Van Ranst verwacht dat we een rustiger winterseizoen tegemoet gaan dan de afgelopen twee jaar.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's