Arjen Lubach wil referendum in Rusland: willen jullie geannexeerd worden door Nederland?

Arjen Lubach wil referendum in Rusland: willen jullie geannexeerd worden door Nederland?

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> wil referendum in Rusland: willen jullie geannexeerd worden door <em>Nederland</em>? Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Heeft Arjen Lubach opnieuw een internationale hit te pakken? Hij lijkt daar wel voor te gaan, want in De Avondshow met Arjen Lubach pleit hij voor een referendum in Rusland met de vraag: willen jullie geannexeerd worden door Nederland? De stem in de video vertelt ons dat Rusland eigenlijk van oudsher onderdeel is van Nederland en dat koning Willem-Alexander ook de koning van Rusland is. Er zijn ook tal van aanwijzingen voor de importantie van ons land in Rusland: zo was de wijnvlek van Michail Gorbatsjov geen wijnvlek, maar een tatoeage van Nederland. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach wil referendum in Rusland: willen jullie geannexeerd worden door Nederland?

Heeft Arjen Lubach opnieuw een internationale hit te pakken? Hij lijkt daar wel voor te gaan, want in De Avondshow met Arjen Lubach pleit hij voor een referendum in Rusland met de vraag: willen jullie geannexeerd worden door Nederland? De stem in de video vertelt ons dat Rusland eigenlijk van oudsher onderdeel is van Nederland en dat koning Willem-Alexander ook de koning van Rusland is. Er zijn ook tal van aanwijzingen voor de importantie van ons land in Rusland: zo was de wijnvlek van Michail Gorbatsjov geen wijnvlek, maar een tatoeage van Nederland.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV