Zien: Arjen Lubach verwacht dat Geert Wilders volgend jaar enorme drol legt in Vak K

Zien: Arjen Lubach verwacht dat Geert Wilders volgend jaar enorme drol legt in Vak K

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> verwacht dat <em>Geert Wilders</em> volgend jaar enorme drol legt in Vak K Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach bespreekt in De Avondshow met Arjen Lubach de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen. PVV-leider Geert Wilders mocht het bal openen en dit jaar kwam hij met een formele aanklacht tegen het hele kabinet, die volgens hem kan resulteren in gevangenisstraffen van maximaal drie jaar voor kabinetsleden. Er wordt hartelijk om gelachen in de studio van Lubach, maar de presentator verwacht dat Wilders het volgend jaar weer moet overtreffen - wellicht door een enorme drol te draaien in Vak K. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach verwacht dat Geert Wilders volgend jaar enorme drol legt in Vak K

Arjen Lubach bespreekt in De Avondshow met Arjen Lubach de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen. PVV-leider Geert Wilders mocht het bal openen en dit jaar kwam hij met een formele aanklacht tegen het hele kabinet, die volgens hem kan resulteren in gevangenisstraffen van maximaal drie jaar voor kabinetsleden. Er wordt hartelijk om gelachen in de studio van Lubach, maar de presentator verwacht dat Wilders het volgend jaar weer moet overtreffen - wellicht door een enorme drol te draaien in Vak K.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV