Live stream Polen - Nederland (Nations League)

Live stream Polen - Nederland (Nations League)

Kijk hierboven op donderdag 22 september om 20.45 uur LIVE naar de Nations League-wedstrijd Polen - Nederland.

Vanavond (donderdag 22 september) gaat het Nations League-avontuur van het Nederlands elftal verder met de op papier lastige uitwedstrijd tegen Polen. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en via de livestream hierboven.

Lees hier waar je Polen - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Polen - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De wedstrijd Polen - Nederland is donderdag 22 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en via de livestream hierboven. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Polen - Nederland</em> (Nations League) Kijk hierboven op donderdag 22 september om 20.45 uur LIVE naar de Nations League-wedstrijd Polen - Nederland. Vanavond (donderdag 22 september) gaat het Nations League-avontuur van het Nederlands elftal verder met de op papier lastige uitwedstrijd tegen Polen. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en via de livestream hierboven. Lees hier waar je Polen - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Polen - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Polen - Nederland (Nations League) Bekijk deze video » De wedstrijd Polen - Nederland is donderdag 22 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en via de livestream hierboven. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal opnieuw boos op Valentijn Driessen: 'Vals is dat!' (video) Bekijk deze video » Bekijk de persconferentie: Louis van Gaal & Frenkie de Jong blikken vooruit op Polen & België Bekijk deze video »
Live :
Live stream Polen - Nederland (Nations League)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV