Marjolein Moorman: 'Ophef Baudet leidt af van waar het echt om gaat' (Jinek)

Marjolein Moorman: 'Ophef Baudet leidt af van waar het echt om gaat' (Jinek)

Marjolein Moorman (PvdA-wethouder in Amsterdam) vindt het jammer dat de opmerkingen van Baudet over Kaag, waarna het kabinet opstapte, het nieuws bepalen in plaats van dat het over de inhoud van de Algemene Beschouwingen gaat: 'De hele dag is het gegaan over mensen die in de knel zitten, mensen die hun rekeningen rekeningen niet kunnen betalen. Baudet was er niet eens, komt dan de Kamer binnen, gooit een van zijn stinkbommetjes de Kamer in en dat is dan weer vervolgens waar we het nu over hebben.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Marjolein Moorman: 'Ophef <em>Baudet</em> leidt af van waar het echt om gaat' (Jinek) Marjolein Moorman (PvdA-wethouder in Amsterdam) vindt het jammer dat de opmerkingen van Baudet over Kaag, waarna het kabinet opstapte, het nieuws bepalen in plaats van dat het over de inhoud van de Algemene Beschouwingen gaat: 'De hele dag is het gegaan over mensen die in de knel zitten, mensen die hun rekeningen rekeningen niet kunnen betalen. Baudet was er niet eens, komt dan de Kamer binnen, gooit een van zijn stinkbommetjes de Kamer in en dat is dan weer vervolgens waar we het nu over hebben.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Marjolein Moorman: 'Ophef Baudet leidt af van waar het echt om gaat' (Jinek)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV