Afscheidswedstrijd Roger Federer vrijdag te zien op discovery+: bekijk videoboodschap McEnroer

Afscheidswedstrijd Roger Federer vrijdag te zien op discovery+: bekijk videoboodschap McEnroer

Nog één keer Roger Federer. Daarna is het klaar. Meervoudig grandslamwinnaar John Patrick McEnroer krijgt al kippenvel bij de gedachte om Federer nog één keer te zien spelen. Bekijk zijn afscheidsboodschap hieronder.

Lees verder onder de video.

Afscheidswedstrijd <em>Roger Federer</em> vrijdag te zien op discovery+: bekijk videoboodschap McEnroer Nog één keer Roger Federer. Daarna is het klaar. Meervoudig grandslamwinnaar John Patrick McEnroer krijgt al kippenvel bij de gedachte om Federer nog één keer te zien spelen. Bekijk zijn afscheidsboodschap hieronder. Lees verder onder de video. DubbelspelRoger Federer speelt vrijdag definitief zijn afscheidswedstrijd bij de Laver Cup aan de zijde van Rafael Nadal. De twee treden in het dubbelspel voor Team Europa aan tegen de Amerikanen Jack Sock en Frances Tiafoe van Team Wereld. Dat heeft de organisatie van de Laver Cup donderdag bekendgemaakt. LaverCup kijk je vrijdagavond (23 september) om 22:00 uur op discovery+ Bekijk ook Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende Roger Federer: "Ik ken m'n grenzen" Bekijk deze video » Video: Fatima Moreira de Melo in tranen door afscheid Roger Federer Bekijk deze video »
Sport :
Afscheidswedstrijd Roger Federer vrijdag te zien op discovery+: bekijk videoboodschap McEnroer

Dubbelspel
Roger Federer speelt vrijdag definitief zijn afscheidswedstrijd bij de Laver Cup aan de zijde van Rafael Nadal. De twee treden in het dubbelspel voor Team Europa aan tegen de Amerikanen Jack Sock en Frances Tiafoe van Team Wereld. Dat heeft de organisatie van de Laver Cup donderdag bekendgemaakt.

LaverCup kijk je vrijdagavond (23 september) om 22:00 uur op discovery+Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV