Mark Rutte vindt Wybren van Haga te emotioneel: "Niet zo happen" (APB dag 2)

Mark Rutte vindt Wybren van Haga te emotioneel: "Niet zo happen" (APB dag 2)

Wybren van Haga heeft het tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 2) over de bizarre situatie die gisteren in de Tweede Kamer plaatsvond. Van Haga vindt het niet kunnen dat het hele Kabinet opstapte, maar Mark Rutte is "ontzettend blij" dat het kabinet is opgestapt toen Thierry Baudet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 1) een opmerking maakte over Sigrid Kaag. Wybren vindt de wegloopactie een politieke blunder. Bekijk het fragment hieronder.

"Niet zo happen"
Minister Dilan Yesilgoz noemde Wybren een aantal dagen geleden een onwelriekende reuzel, wat neerkomt op stinkend varkensvet. "Het kabinet spreekt met één mond en mag schijnbaar wél allerlei valse insinuaties uiten", schrijft Wybren op zijn Twitterpagina, ook kaart hij dit aan in de video hieronder. Mark Rutte laat vandaag weten dat Wybren zich niet zo moet aanstellen: "Niet zo happen", zegt Rutte tegen Haga.

Bekijk de video met Rutte en Van Haga tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dag 2 hieronder.

Mark Rutte vindt <em>Wybren van Haga</em> te emotioneel: &quot;Niet zo happen&quot; (APB dag 2) Wybren van Haga heeft het tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 2) over de bizarre situatie die gisteren in de Tweede Kamer plaatsvond. Van Haga vindt het niet kunnen dat het hele Kabinet opstapte, maar Mark Rutte is "ontzettend blij" dat het kabinet is opgestapt toen Thierry Baudet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 1) een opmerking maakte over Sigrid Kaag. Wybren vindt de wegloopactie een politieke blunder. Bekijk het fragment hieronder. "Niet zo happen"Minister Dilan Yesilgoz noemde Wybren een aantal dagen geleden een onwelriekende reuzel, wat neerkomt op stinkend varkensvet. "Het kabinet spreekt met één mond en mag schijnbaar wél allerlei valse insinuaties uiten", schrijft Wybren op zijn Twitterpagina, ook kaart hij dit aan in de video hieronder. Mark Rutte laat vandaag weten dat Wybren zich niet zo moet aanstellen: "Niet zo happen", zegt Rutte tegen Haga. Bekijk de video met Rutte en Van Haga tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dag 2 hieronder. Bekijk ook Wybren van Haga neemt het op voor Baudet na weglopen kabinet: "Domme lafheid" (video) Bekijk deze video » Bekijk Ongehoord Nieuws met Thierry Baudet over wegloopactie Tweede Kamer Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte vindt Wybren van Haga te emotioneel: "Niet zo happen" (APB dag 2)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV