I Can See Your Voice gemist? Garderdanser zingt en danst uitmuntend

I Can See Your Voice gemist? Garderdanser zingt en danst uitmuntend

Gisteravond zagen we de vierde aflevering van I Can See Your Voice. De gardedanser was uit het spel, en het vermoeden was dat hij niet kon zingen maar hij bewijst het tegendeel. Naast een goede zanger blijkt dat gardedanser ook over een uniek danstalent te beschikken. Bekijk het fragment hieronder.

I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em> gemist? Garderdanser zingt en danst uitmuntend Gisteravond zagen we de vierde aflevering van I Can See Your Voice. De gardedanser was uit het spel, en het vermoeden was dat hij niet kon zingen maar hij bewijst het tegendeel. Naast een goede zanger blijkt dat gardedanser ook over een uniek danstalent te beschikken. Bekijk het fragment hieronder. I Can See Your Voice is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook I Can See Your Voice: Jamai & Queen of R&B laten het publiek gieren van het lachen Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? De dierenarts zingt Rio kneitervals Bekijk deze video »
TV :
I Can See Your Voice gemist? Garderdanser zingt en danst uitmuntend

Actuele video's

Meer actuele video's