Gerard Joling wordt uitgelachen om zijn gulzige guilty pleasure: "Dat is heel erg"

Gerard Joling wordt uitgelachen om zijn gulzige guilty pleasure: "Dat is heel erg"

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Gerard Joling vertelt dan over zijn guilty pleasure op eetgebied. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Joling wordt <em>uitgelachen</em> om zijn gulzige guilty pleasure: &quot;Dat is heel erg&quot; Vanavond zien we een nieuwe aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Gerard Joling vertelt dan over zijn guilty pleasure op eetgebied. Bekijk het fragment van Fout maar goud hieronder. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Marieke Elsinga klapt dicht na vraag Chantal Janzen: "Hartelijk dank pik" (video) Bekijk deze video » Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach" Bekijk deze video »

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's