Video: Wouter Bouwman blikt vooruit op Nations League-wedstrijd Polen – Nederland

Video: Wouter Bouwman blikt vooruit op Nations League-wedstrijd Polen – Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Wouter Bouwman</em> blikt vooruit op Nations League-wedstrijd <em>Polen – Nederland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De uitgangspositie is redelijk comfortabel: Oranje staat fier bovenaan in Groep 4 met drie punten voorsprong op België. Maar om zicht te houden op groepswinst en plaatsing voor het eindtoernooi moet er vandaag in Warschau gewonnen worden van Polen. ESPN-presentator Wouter Bouwman blikt in Khalid & Sophie vooruit op de wedstrijd van vanavond. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Wouter Bouwman blikt vooruit op Nations League-wedstrijd Polen – Nederland

De uitgangspositie is redelijk comfortabel: Oranje staat fier bovenaan in Groep 4 met drie punten voorsprong op België. Maar om zicht te houden op groepswinst en plaatsing voor het eindtoernooi moet er vandaag in Warschau gewonnen worden van Polen. ESPN-presentator Wouter Bouwman blikt in Khalid & Sophie vooruit op de wedstrijd van vanavond.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's