Thierry Baudet woest op Johan Derksen: "Het is gewoon iemand uitschakelen"

Thierry Baudet woest op Johan Derksen: "Het is gewoon iemand uitschakelen"

Ophef alom na de aflevering van ‘Vandaag Inside’ op woensdagavond. Daarin verspreekt Johan Derksen zich als hij zegt dat Thierry Baudet 'geliquideerd' moet worden. Baudet neemt de verspreking van Derksen uiterst serieus. Volgens hem is 'elimineren' niet veel beter en daarom onderneemt hij nu actie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> woest op <em>Johan Derksen</em>: &quot;Het is gewoon iemand uitschakelen&quot; Ophef alom na de aflevering van ‘Vandaag Inside’ op woensdagavond. Daarin verspreekt Johan Derksen zich als hij zegt dat Thierry Baudet 'geliquideerd' moet worden. Baudet neemt de verspreking van Derksen uiterst serieus. Volgens hem is 'elimineren' niet veel beter en daarom onderneemt hij nu actie. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Thierry BaudetThierry Baudet reageert in gesprek met RTL Boulevard op de verspreking van Johan Derksen: "Elimineren komt op hetzelfde neer, het is gewoon iemand uitschakelen. Er zijn heel veel mensen in Nederland die dat letterlijk nemen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Thierry Baudet woest op Johan Derksen: "Het is gewoon iemand uitschakelen"

Reactie Thierry Baudet
Thierry Baudet reageert in gesprek met RTL Boulevard op de verspreking van Johan Derksen: "Elimineren komt op hetzelfde neer, het is gewoon iemand uitschakelen. Er zijn heel veel mensen in Nederland die dat letterlijk nemen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV