Video: Zanger Jaap Reesema treedt in Beste Zangers op met 'Helden'

Video: Zanger Jaap Reesema treedt in Beste Zangers op met 'Helden'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zanger <em>Jaap Reesema</em> treedt in <em>Beste Zangers</em> op met 'Helden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jaap Reesema vindt dat Ferdi een legend is, maar omdat hij geen nummer in zijn oeuvre heeft met de titel legend, besluit hij het nummer 'Helden' te zingen, want hij vindt Ferdi echt een held. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Zanger Jaap Reesema treedt in Beste Zangers op met 'Helden'

Jaap Reesema vindt dat Ferdi een legend is, maar omdat hij geen nummer in zijn oeuvre heeft met de titel legend, besluit hij het nummer 'Helden' te zingen, want hij vindt Ferdi echt een held.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's