Beste Zangers gemist? Sarita Lorena treedt op met 'Rhinestone cowboy'

Beste Zangers gemist? Sarita Lorena treedt op met 'Rhinestone cowboy'

Donderdag 22 september 2022 om 22:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Sarita Lorena</em> treedt op met 'Rhinestone cowboy' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Sarita koos snel het nummer 'Rhinestone Cowboy' en dat kwam vooral door het verhaal achter het liedje. Het nummer doet Ferdi denken aan het moment dat hij op een hoog gebouw in New York stond te dromen van een hit in Amerika. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers gemist? Sarita Lorena treedt op met 'Rhinestone cowboy'

Sarita koos snel het nummer 'Rhinestone Cowboy' en dat kwam vooral door het verhaal achter het liedje. Het nummer doet Ferdi denken aan het moment dat hij op een hoog gebouw in New York stond te dromen van een hit in Amerika.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's