Op1 gemist? Nederlandse Benjamin overleden aan het front in Oekraïne

Op1 gemist? Nederlandse Benjamin overleden aan het front in Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De 27-jarige Nederlander Benjamin Giorgio Galli is recent overleden in Oekraïne. Hij diende in het vreemdelingenlegioen en trok vrijwillig naar het front om bewoners daar te helpen. Hij raakte gewond bij een bombardement in de buurt van Charkov en bezweek aan zijn verwondingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Nederlandse Benjamin</em> overleden aan het front in Oekraïne Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De 27-jarige Nederlander Benjamin Giorgio Galli is recent overleden in Oekraïne. Hij diende in het vreemdelingenlegioen en trok vrijwillig naar het front om bewoners daar te helpen. Hij raakte gewond bij een bombardement in de buurt van Charkov en bezweek aan zijn verwondingen. Tekst gaat verder onder de video. BenjaminZijn moeder Mirjam, die in Kiev is om haar overleden zoon op te halen, en goede vriend Thijs vertellen bij Op1 wat Benjamin in Oekraïne deed: "Wij hebben geprobeerd hem over te halen daar niet naar toe te gaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nederlandse Benjamin overleden aan het front in Oekraïne

Benjamin
Zijn moeder Mirjam, die in Kiev is om haar overleden zoon op te halen, en goede vriend Thijs vertellen bij Op1 wat Benjamin in Oekraïne deed: "Wij hebben geprobeerd hem over te halen daar niet naar toe te gaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV