Kamerlid Darya Safa in Op1 over protesten in Iran: "De nieuwe generatie"

Kamerlid Darya Safa in Op1 over protesten in Iran: "De nieuwe generatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vrouwen die hun hoofddoek verbranden en hun haar afknippen. Er zijn al dagenlang felle protesten tegen het religieuze regime in Iran na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini, die haar hoofddoek op een verkeerde manier droeg en opgepakt werd door de zedenpolitie. Iraans-Belgische politica Darya Safai vertelt in Op1 over de opstand in Iran.

Tekst gaat verder onder de video.

Kamerlid <em>Darya Safa</em> in <em>Op1</em> over protesten in Iran: &quot;De nieuwe generatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vrouwen die hun hoofddoek verbranden en hun haar afknippen. Er zijn al dagenlang felle protesten tegen het religieuze regime in Iran na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini, die haar hoofddoek op een verkeerde manier droeg en opgepakt werd door de zedenpolitie. Iraans-Belgische politica Darya Safai vertelt in Op1 over de opstand in Iran. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe generatieDarya Safai is Kamerlid in België en heeft in het verleden zelf vastgezeten in Iran door protesten tegen het regime: "De nieuwe generatie, de jonge generatie, denken dat ze niks meer te verliezen hebben" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kamerlid Darya Safa in Op1 over protesten in Iran: "De nieuwe generatie"

Nieuwe generatie
Darya Safai is Kamerlid in België en heeft in het verleden zelf vastgezeten in Iran door protesten tegen het regime: "De nieuwe generatie, de jonge generatie, denken dat ze niks meer te verliezen hebben"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV