Op1 gemist? Peter Berdowski over berging van lekke olietanker bij Jemen

Op1 gemist? Peter Berdowski over berging van lekke olietanker bij Jemen

Donderdag 22 september 2022 om 23:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Peter Berdowski</em> over berging van lekke olietanker bij Jemen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voor de kust van Jemen drijft een tikkende tijdbom: de olietanker FSO Safer. Sinds in Jemen een burgeroorlog uitbrak, wordt het schip niet meer onderhouden en door de slechte staat dreigt het in tweeën te breken of zelfs te ontploffen. "Je praat dan over een ramp die een veelvoud is van wat Exxon Valdez destijds was", aldus CEO van bergingsbedrijf Boskalis Peter Berdowski. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Peter Berdowski over berging van lekke olietanker bij Jemen

Voor de kust van Jemen drijft een tikkende tijdbom: de olietanker FSO Safer. Sinds in Jemen een burgeroorlog uitbrak, wordt het schip niet meer onderhouden en door de slechte staat dreigt het in tweeën te breken of zelfs te ontploffen. "Je praat dan over een ramp die een veelvoud is van wat Exxon Valdez destijds was", aldus CEO van bergingsbedrijf Boskalis Peter Berdowski.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's