Evenblij maakt Vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Evenblij maakt vrienden: Ilse DeLange en Abdi Nageeye

Evenblij maakt Vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij opnieuw twee grote namen. Dit keer bezoekt hij zangeres Ilse DeLange en atleet Abdi Nageeye. BerlijnAls zangeres én tv-presentatrice is Ilse ontzettend populair in Nederland, maar inmiddels ook bij onze oosterburen. Frank zoekt haar op in Berlijn, waar ze zich voorbereidt op haar Duitse tour en haar vaste rol in de tv-klapper Deutschland Sucht Den Superstar. SomaliëEn hij ontmoet Abdi. Als kind verliet hij zijn geboorteland Somalië, op de vlucht voor een gruwelijke burgeroorlog. Nu is hij de beste marathonloper van Nederland en wereldwijd een sensatie. Frank zoekt hem op bij zijn pleegfamilie en reist met hem mee naar Ethiopië om voor het eerst de familie Nageeye te ontmoeten. Bekijk ook Frank Evenblij bezoekt Reinout & Danielle Oerlemans in Los Angeles, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Vrijdag in Evenblij maakt vrienden: zangeres Karsu wil alles uit het leven halen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Evenblij maakt vrienden ontmoet presentator Frank Evenblij opnieuw twee grote namen. Dit keer bezoekt hij zangeres Ilse DeLange en atleet Abdi Nageeye.

Berlijn
Als zangeres én tv-presentatrice is Ilse ontzettend populair in Nederland, maar inmiddels ook bij onze oosterburen. Frank zoekt haar op in Berlijn, waar ze zich voorbereidt op haar Duitse tour en haar vaste rol in de tv-klapper Deutschland Sucht Den Superstar.

Somalië
En hij ontmoet Abdi. Als kind verliet hij zijn geboorteland Somalië, op de vlucht voor een gruwelijke burgeroorlog. Nu is hij de beste marathonloper van Nederland en wereldwijd een sensatie. Frank zoekt hem op bij zijn pleegfamilie en reist met hem mee naar Ethiopië om voor het eerst de familie Nageeye te ontmoeten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Evenblij maakt vrienden


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV