NOS Sport: WK Volleybal Nederland - Kenia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: WK Volleybal Nederland - Kenia gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Sport: WK Volleybal Nederland - Kenia gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 20.00 uur live verslag van het duel Nederland - Kenia, de eerste wedstrijd van de volleybaldames op het WK volleybal. Dat wordt deels in Nederland georganiseerd; Polen is het andere gastland. VerdeeldAlle landen spelen hun eerste wedstrijd in Nederland (Arnhem), waarna de helft van de ploegen in Polen (Gdansk en Lodz) het toernooi vervolgt. Ook in de tweede ronde, kwartfinales en halve finales worden de wedstrijden over Nederland en Polen verdeeld. Gliwice is de derde speelstad in Polen. De Nederlandse volleybaldames spelen al hun wedstrijden in eigen land. PouleIn ons land zijn Rotterdam (Ahoy), Apeldoorn (Omnisport) en Arnhem (GelreDome) de speelsteden. Nederland is ingedeeld in Poule A, samen met - naast Kenia - ook België, Italië, Kameroen en Puerto Rico. Italië is als nummer zes op de wereldranglijst én verliezend finalist van het WK in 2018 waarschijnlijk de moeilijkste tegenstander. Nederland staat zelf tiende op de wereldranglijst. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Egypte (WK volleybal) Bekijk deze video » Samenvatting Argentinië - Nederland (WK volleybal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 20.00 uur live verslag van het duel Nederland - Kenia, de eerste wedstrijd van de volleybaldames op het WK volleybal. Dat wordt deels in Nederland georganiseerd; Polen is het andere gastland.

Verdeeld
Alle landen spelen hun eerste wedstrijd in Nederland (Arnhem), waarna de helft van de ploegen in Polen (Gdansk en Lodz) het toernooi vervolgt. Ook in de tweede ronde, kwartfinales en halve finales worden de wedstrijden over Nederland en Polen verdeeld. Gliwice is de derde speelstad in Polen. De Nederlandse volleybaldames spelen al hun wedstrijden in eigen land.

Poule
In ons land zijn Rotterdam (Ahoy), Apeldoorn (Omnisport) en Arnhem (GelreDome) de speelsteden. Nederland is ingedeeld in Poule A, samen met - naast Kenia - ook België, Italië, Kameroen en Puerto Rico. Italië is als nummer zes op de wereldranglijst én verliezend finalist van het WK in 2018 waarschijnlijk de moeilijkste tegenstander. Nederland staat zelf tiende op de wereldranglijst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Sport

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV