Video: Annemarie Keizer openhartig over extreem zware tijd na bevalling Joa

Video: Annemarie Keizer openhartig over extreem zware tijd na bevalling Joa

Annemarie en Simon Keizer kregen op 21 december hun zoontje Joa. Nu negen maanden na de geboorte van Joa laat Annemarie in een openhartige Instagrampost emotioneel weten dat ze een behoorlijk pittige tijd achter de rug heeft. Lees het bericht hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Annemarie Keizer</em> openhartig over extreem zware tijd na bevalling <em>Joa</em> Annemarie en Simon Keizer kregen op 21 december hun zoontje Joa. Nu negen maanden na de geboorte van Joa laat Annemarie in een openhartige Instagrampost emotioneel weten dat ze een behoorlijk pittige tijd achter de rug heeft. Lees het bericht hieronder. Lees verder onder de video. Annemarie schrijft: "Na een aantal weken begonnen pas de echte zware nachten. Hier heb ik wel iets over gedeeld dus dat is niet nieuw voor jullie. Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden. De combinatie van opnieuw moeder worden, veel hormonen, maandenlang weinig tot GEEN slaap door ons (huil)baby’tje die pijn had maar we wisten niet waarvan, een lief klein meisje aandacht geven en verzorgen, plus overdag het gezin draaiende houden (maar gelukkig wel met hulp van een paar lieve mensen om ons heen) was best een uitdaging. Dit zorgde ervoor dat mijn emmer volliep, misschien wel omviel, en ik in standje overleven ging." "Wat ik ervan heb geleerd, is in te zien wat écht belangrijk is: liefde. Hoe cliché dat ook klinkt. Liefde binnen het gezin. Onvoorwaardelijke liefde naar de kids. Liefde van vrienden en vanuit de omgeving", voegt ze hieraan toe. Bekijk de Shownieuws-video met het bericht hierboven. Bekijk ook Twitter gaat los op 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: "Smeerpijp" Bekijk deze video » Simon een dag na Jinek-uitzending: "Mensen, wat is hier aan de hand?" (video) Bekijk deze video » Nick en Simon openhartig over boze blikken bij Jinek: "Gespannen voor interview" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Annemarie schrijft: "Na een aantal weken begonnen pas de echte zware nachten. Hier heb ik wel iets over gedeeld dus dat is niet nieuw voor jullie. Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden. De combinatie van opnieuw moeder worden, veel hormonen, maandenlang weinig tot GEEN slaap door ons (huil)baby’tje die pijn had maar we wisten niet waarvan, een lief klein meisje aandacht geven en verzorgen, plus overdag het gezin draaiende houden (maar gelukkig wel met hulp van een paar lieve mensen om ons heen) was best een uitdaging. Dit zorgde ervoor dat mijn emmer volliep, misschien wel omviel, en ik in standje overleven ging."

"Wat ik ervan heb geleerd, is in te zien wat écht belangrijk is: liefde. Hoe cliché dat ook klinkt. Liefde binnen het gezin. Onvoorwaardelijke liefde naar de kids. Liefde van vrienden en vanuit de omgeving", voegt ze hieraan toe.

Bekijk de Shownieuws-video met het bericht hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's