Sam Hagens heeft zich kapot geërgerd bij Algemene Beschouwingen: "Iedereen wil scoren"

Sam Hagens heeft zich kapot geërgerd bij Algemene Beschouwingen: "Iedereen wil scoren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sam Hagens</em> heeft zich kapot geërgerd bij <em>Algemene Beschouwingen</em>: &quot;Iedereen wil scoren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Politiek verslaggever Sam Hagens zat donderdagavond aan de bar in Vandaag Inside om de laatste politieke ontwikkelingen te bespreken. Na afloop biecht hij aan Wilfred Genee op dat hij zich kapot heeft zitten ergeren tijdens de Algemene Beschouwingen: "Dan zit ik daar op die publieke tribune en dan denk ik: waar gaat dit over, wat hebben mensen hieraan? Vliegen afvangen, iedereen probeert zijn punt te maken en te scoren. Het was ook chaotisch, er werd niet overlegd door de oppositie..." Het moge duidelijk zijn: Hagens is niet bepaald te spreken over de kwaliteit van het debat. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politiek verslaggever Sam Hagens zat donderdagavond aan de bar in Vandaag Inside om de laatste politieke ontwikkelingen te bespreken. Na afloop biecht hij aan Wilfred Genee op dat hij zich kapot heeft zitten ergeren tijdens de Algemene Beschouwingen: "Dan zit ik daar op die publieke tribune en dan denk ik: waar gaat dit over, wat hebben mensen hieraan? Vliegen afvangen, iedereen probeert zijn punt te maken en te scoren. Het was ook chaotisch, er werd niet overlegd door de oppositie..." Het moge duidelijk zijn: Hagens is niet bepaald te spreken over de kwaliteit van het debat.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV