Jack de Vries neemt het op voor Thierry Baudet: "Kaag zei dat hij namens Poetin spreekt"

Jack de Vries neemt het op voor Thierry Baudet: "Kaag zei dat hij namens Poetin spreekt"

Vrijdag 23 september 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jack de Vries</em> neemt het op voor <em>Thierry Baudet</em>: &quot;Kaag zei dat hij namens Poetin spreekt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet heeft de tongen weer eens flink losgemaakt met zijn verdachtmakingen aan het adres van Sigrid Kaag. Volgens hem zou zij een spion van de mondiale deep state zijn. Het leidde tot grote verontwaardiging en woede in de Tweede Kamer, maar Jack de Vries - voormalig spindoctor van het CDA - neemt het op voor Baudet. Wanneer het kabinet namelijk een statement wil maken over hun "morele gelijk", moeten ze zelf het goede voorbeeld geven - en dat gebeurde niet, want: "De beschuldiging van Kaag was dat Baudet spreekt namens Poetin." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jack de Vries neemt het op voor Thierry Baudet: "Kaag zei dat hij namens Poetin spreekt"

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet heeft de tongen weer eens flink losgemaakt met zijn verdachtmakingen aan het adres van Sigrid Kaag. Volgens hem zou zij een spion van de mondiale deep state zijn. Het leidde tot grote verontwaardiging en woede in de Tweede Kamer, maar Jack de Vries - voormalig spindoctor van het CDA - neemt het op voor Baudet. Wanneer het kabinet namelijk een statement wil maken over hun "morele gelijk", moeten ze zelf het goede voorbeeld geven - en dat gebeurde niet, want: "De beschuldiging van Kaag was dat Baudet spreekt namens Poetin."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's