Jinek: Miljuschka Witzenhausen draagt kookboek op aan moeder van Willem Holleeder

Jinek: Miljuschka Witzenhausen draagt kookboek op aan moeder van Willem Holleeder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Miljuschka Witzenhausen draagt kookboek op aan moeder van <em>Willem Holleeder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen schoof donderdagavond aan bij Jinek om te vertellen over haar nieuwe kookboek. Dit boek heeft ze opgedragen aan Stien Holleeder - de moeder van Willem Holleeder, maar ook Miljuschka's oma van moeders kant. Eva Jinek is benieuwd waarom ze dit gedaan heeft en Miljuschka vertelt gepassioneerd over de manier waarop haar oma haar in aanraking bracht met koken. Als klein meisje hielp ze haar oma al in de keuken om het eten te bereiden - en dat vlammetje is nooit meer gedoofd. "Zo leer je heel makkelijk koken." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Miljuschka Witzenhausen draagt kookboek op aan moeder van Willem Holleeder

Miljuschka Witzenhausen schoof donderdagavond aan bij Jinek om te vertellen over haar nieuwe kookboek. Dit boek heeft ze opgedragen aan Stien Holleeder - de moeder van Willem Holleeder, maar ook Miljuschka's oma van moeders kant. Eva Jinek is benieuwd waarom ze dit gedaan heeft en Miljuschka vertelt gepassioneerd over de manier waarop haar oma haar in aanraking bracht met koken. Als klein meisje hielp ze haar oma al in de keuken om het eten te bereiden - en dat vlammetje is nooit meer gedoofd. "Zo leer je heel makkelijk koken."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV