Zien: Beste Zangers-zangeres Sarita Lorena over doodgeschoten vriend

Zien: Beste Zangers-zangeres Sarita Lorena over doodgeschoten vriend

Zien: <em>Beste Zangers</em>-zangeres Sarita Lorena over doodgeschoten vriend Sarita Lorena koos gisteren in Beste Zangers voor het nummer 'Rhinestone Cowboy' en dat kwam vooral door het verhaal achter het liedje. Lorena heeft een zware tijd gehad en is zeer openhartig over haar doodgeschoten vriend. Ze vertelt hierover aan Shownieuws, bekijk de video hierboven. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Zangeres Roxeanne Hazes treedt in Beste Zangers op met 'Spaceman' Bekijk deze video » Video: Blanks treedt in Beste Zangers op met Jeanny voor Ferdi Bolland Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sarita Lorena koos gisteren in Beste Zangers voor het nummer 'Rhinestone Cowboy' en dat kwam vooral door het verhaal achter het liedje. Lorena heeft een zware tijd gehad en is zeer openhartig over haar doodgeschoten vriend. Ze vertelt hierover aan Shownieuws, bekijk de video hierboven.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's