Jinek gemist? Wonderkind Laurent Simons over moordend tempo waarop hij studeert

Jinek gemist? Wonderkind Laurent Simons over moordend tempo waarop hij studeert

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Op zijn 7e had Laurent Simons de lagere school al afgerond, in iets meer dan een jaar maakte hij het gymnasium af en afgelopen zomer heeft hij zijn master-diploma in de fysica behaald. Laurent vertelt bij Eva Jinek aan tafel dat dit nog maar het begin is: "Ik doe gewoon de vakken en de examens en ik ga er gewoon doorheen." Hij heeft een fotografisch geheugen en leert ontzettend makkelijk. Eva noemt het een moordend tempo waarop hij alles doet.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Wonderkind <em>Laurent Simons</em> over <em>moordend tempo</em> waarop hij studeert Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Op zijn 7e had Laurent Simons de lagere school al afgerond, in iets meer dan een jaar maakte hij het gymnasium af en afgelopen zomer heeft hij zijn master-diploma in de fysica behaald. Laurent vertelt bij Eva Jinek aan tafel dat dit nog maar het begin is: "Ik doe gewoon de vakken en de examens en ik ga er gewoon doorheen." Hij heeft een fotografisch geheugen en leert ontzettend makkelijk. Eva noemt het een moordend tempo waarop hij alles doet. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: heeft Marco van Basten nog vertrouwen in de politiek? Bekijk deze video » Marjolein Moorman: 'Ophef Baudet leidt af van waar het echt om gaat' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Wonderkind Laurent Simons over moordend tempo waarop hij studeert

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV