De Avondshow met Arjen Lubach: Floortje Dessing schaamt zich voor oude beelden

De Avondshow met Arjen Lubach: Floortje Dessing schaamt zich voor oude beelden

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Floortje Dessing schaamt zich voor oude beelden Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Floortje Dessing trekt al jaren veel kijkers met haar bijzondere reisprogramma's - maar ook zij moest ergens beginnen. Dat laat Arjen Lubach zien in De Avondshow met Arjen Lubach, want hij heeft de allereerste reis van Dessing gevonden. Daarvoor moeten we terug naar 1995, een tijd van "dronken cameramannen", toen Dessing inviel voor Gijs Staverman en op reis mocht naar Engeland. Bij het zien van de beelden lijkt de presentatrice zich behoorlijk te gêneren... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: Floortje Dessing schaamt zich voor oude beelden

Floortje Dessing trekt al jaren veel kijkers met haar bijzondere reisprogramma's - maar ook zij moest ergens beginnen. Dat laat Arjen Lubach zien in De Avondshow met Arjen Lubach, want hij heeft de allereerste reis van Dessing gevonden. Daarvoor moeten we terug naar 1995, een tijd van "dronken cameramannen", toen Dessing inviel voor Gijs Staverman en op reis mocht naar Engeland. Bij het zien van de beelden lijkt de presentatrice zich behoorlijk te gêneren...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's