Arjen Lubach noemt Ongehoord Nederland "bloedbad met veel gepuf en geschreeuw"

Arjen Lubach noemt Ongehoord Nederland "bloedbad met veel gepuf en geschreeuw"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach noemt <em>Ongehoord Nederland</em> &quot;bloedbad met veel gepuf en geschreeuw&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Uiteraard had Arjen Lubach donderdag ook nog even een appeltje te schillen met Thierry Baudet. Die beweerde niet aanwezig te kunnen zijn bij de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen omdat zijn vrouw, Davide Heijmans, hoogzwanger is - maar hij schoof die middag wél doodleuk aan bij het programma Ongehoord Nieuws van omroep Ongehoord Nederland. Dat snapt Lubach overigens wel, want dat is ook gewoon "een bloedbad met veel gepuf en geschreeuw. En na afloop ben je zó opgelucht dat je vergeet hoe pijnlijk het was!" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach noemt Ongehoord Nederland "bloedbad met veel gepuf en geschreeuw"

Uiteraard had Arjen Lubach donderdag ook nog even een appeltje te schillen met Thierry Baudet. Die beweerde niet aanwezig te kunnen zijn bij de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen omdat zijn vrouw, Davide Heijmans, hoogzwanger is - maar hij schoof die middag wél doodleuk aan bij het programma Ongehoord Nieuws van omroep Ongehoord Nederland. Dat snapt Lubach overigens wel, want dat is ook gewoon "een bloedbad met veel gepuf en geschreeuw. En na afloop ben je zó opgelucht dat je vergeet hoe pijnlijk het was!"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV