Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind, nu te zien op Videoland

Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind, nu te zien op Videoland

Het wonderkind Laurent Simons (12) was gisteren, donderdag 22 september, te gast bij Jinek. Hij kan ontzettend goed en snel leren en wordt vergeleken met Einstein. Op Videoland zie je een documentaire over het slimme kind. Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind hieronder.

Hoogbegaafd
"Ik denk dat Laurent heel belangrijk gaat worden voor de mensheid", zegt Alexander Simons, de trotse vader van de Nederlands-Belgische Laurent in de nieuwe Videoland documentaire Laurent, het wonderkind. In deze docu geven de hoogbegaafde Laurent en zijn ouders een exclusieve inkijk in hun bijzondere leven.

Laurent, het wonderkind is nu te zien op Videoland. Bekijk de trailer van Laurent, het wonderkind hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Laurent Het Wonderkind</em>, nu te zien op Videoland Het wonderkind Laurent Simons (12) was gisteren, donderdag 22 september, te gast bij Jinek. Hij kan ontzettend goed en snel leren en wordt vergeleken met Einstein. Op Videoland zie je een documentaire over het slimme kind. Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind hieronder. Hoogbegaafd"Ik denk dat Laurent heel belangrijk gaat worden voor de mensheid", zegt Alexander Simons, de trotse vader van de Nederlands-Belgische Laurent in de nieuwe Videoland documentaire Laurent, het wonderkind. In deze docu geven de hoogbegaafde Laurent en zijn ouders een exclusieve inkijk in hun bijzondere leven. Laurent, het wonderkind is nu te zien op Videoland. Bekijk de trailer van Laurent, het wonderkind hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Wonderkind Laurent Simons over moordend tempo waarop hij studeert Bekijk deze video » Jinek: Laurent Simons (12) wil de mens onsterfelijk maken door kunstmatige organen Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind, nu te zien op Videoland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV