Twitteraars vol lof over Farid Azarkan, die uithaalt naar Geert Wilders: "IJzersterk"

Twitteraars vol lof over Farid Azarkan, die uithaalt naar Geert Wilders: "IJzersterk"

Farid Azarkan krijgt veel complimenten voor zijn optreden donderdagvond tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Hij ging vol in de aanval tegen Geert Wilders. Op Twitter kan het DENK-Kamerlid rekenen op veel complimenten. Bekijk Farids speech en enkele Tweets hieronder.

Lees verder onder de Twitterberichten.

Kaag
In een emotioneel betoog hekelde Azarkan de moslimhaat waar de PVV "bij elk debat" mee komt. "Ik kan er gewoon niet tegen dat hier haat wordt gezaaid over moslims, over vluchtelingen en dat we dat elke keer met z'n allen accepteren", aldus de politicus. "Maar op het moment dat er insinuaties worden gedaan over collega Kaag, we dan met z'n allen opstaan." Er wordt met twee maten gemeten.

Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met Farid Azarkan tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dag 2.

Twitteraars vol lof over <em>Farid Azarkan</em>, die uithaalt naar <em>Geert Wilders</em>: &quot;IJzersterk&quot; Farid Azarkan krijgt veel complimenten voor zijn optreden donderdagvond tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Hij ging vol in de aanval tegen Geert Wilders. Op Twitter kan het DENK-Kamerlid rekenen op veel complimenten. Bekijk Farids speech en enkele Tweets hieronder. Lees verder onder de Twitterberichten. KaagIn een emotioneel betoog hekelde Azarkan de moslimhaat waar de PVV "bij elk debat" mee komt. "Ik kan er gewoon niet tegen dat hier haat wordt gezaaid over moslims, over vluchtelingen en dat we dat elke keer met z'n allen accepteren", aldus de politicus. "Maar op het moment dat er insinuaties worden gedaan over collega Kaag, we dan met z'n allen opstaan." Er wordt met twee maten gemeten. Bekijk hieronder de Hart van Nederland-video met Farid Azarkan tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dag 2. Bekijk ook Stevig debat Farid Azarkan en Ruben Brekelmans: "Asielcrisis komt door falend leiderschap!" Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's