Zien: Roger Federer tafeltennist zich warm voor z'n afscheidswedstrijd tijdens Laver Cup

Zien: Roger Federer tafeltennist zich warm voor z'n afscheidswedstrijd tijdens Laver Cup

Vanavond zien we nog één keer Roger Federer in actie. Zijn afscheidswedstrijd bij Laver Cup zal hij samen met Rafael Nadal spelen. Voor het gala van Laver Cup tafeltennisde Roger zich gisteravond even warm. Bekijk de leuke Instagrampost hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Roger Federer</em> tafeltennist zich warm voor z'n afscheidswedstrijd tijdens <em>Laver Cup</em> Vanavond zien we nog één keer Roger Federer in actie. Zijn afscheidswedstrijd bij Laver Cup zal hij samen met Rafael Nadal spelen. Voor het gala van Laver Cup tafeltennisde Roger zich gisteravond even warm. Bekijk de leuke Instagrampost hieronder. Lees verder onder de video. DefinitiefRoger Federer speelt vrijdag 23 spetember definitief zijn afscheidswedstrijd bij de Laver Cup aan de zijde van Rafael Nadal. De twee treden in het dubbelspel voor Team Europa aan tegen de Amerikanen Jack Sock en Frances Tiafoe van Team Wereld. Dat heeft de organisatie van de Laver Cup donderdag bekendgemaakt. LaverCup kijk je vrijdagavond (23 september) om 22:00 uur op discovery+ Bekijk ook Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende Roger Federer: "Ik ken m'n grenzen" Bekijk deze video » Video: Fatima Moreira de Melo in tranen door afscheid Roger Federer Bekijk deze video » Afscheidswedstrijd Roger Federer vrijdag te zien op discovery+: bekijk videoboodschap McEnroer Bekijk deze video »

Definitief
Roger Federer speelt vrijdag 23 spetember definitief zijn afscheidswedstrijd bij de Laver Cup aan de zijde van Rafael Nadal. De twee treden in het dubbelspel voor Team Europa aan tegen de Amerikanen Jack Sock en Frances Tiafoe van Team Wereld. Dat heeft de organisatie van de Laver Cup donderdag bekendgemaakt.

LaverCup kijk je vrijdagavond (23 september) om 22:00 uur op discovery+

Actuele video's

Meer actuele video's