Bekijk de catfight om moordende kat van Deborah (Mr. Frank Visser doet Uitspraak.)

Bekijk de catfight om moordende kat van Deborah (Mr. Frank Visser doet Uitspraak.)

Een zwarte kater met de naam Giovanni speelde gisteren de hoofdrol in Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Er is een fikse ruzie tussen Deborah en haar buren Gerda en Rob. Volgens die laatsten zou Giovanni een echte moordmachine zijn die menig vogeltje in hun achtertuin oppeuzelt. Bekijk de catfight tussen Deborah en Gerda in de video hieronder.

Pilletje
De kat heeft de kip van Gerda en Rob aangevallen en Gerda is hier heel boos om. Ze vraagt of Deborah een geheugenstoornis heeft en pilletjes gebruikt. Deborah sneert terug: "Gebruikt u soms iets?" Bekijk het fragment hieronder.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de catfight om moordende kat van Deborah (<em>Mr. Frank Visser doet Uitspraak</em>.) Een zwarte kater met de naam Giovanni speelde gisteren de hoofdrol in Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Er is een fikse ruzie tussen Deborah en haar buren Gerda en Rob. Volgens die laatsten zou Giovanni een echte moordmachine zijn die menig vogeltje in hun achtertuin oppeuzelt. Bekijk de catfight tussen Deborah en Gerda in de video hieronder. PilletjeDe kat heeft de kip van Gerda en Rob aangevallen en Gerda is hier heel boos om. Ze vraagt of Deborah een geheugenstoornis heeft en pilletjes gebruikt. Deborah sneert terug: "Gebruikt u soms iets?" Bekijk het fragment hieronder. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet Uitspraak gemist? 'Irritante' Bert liegt over beton gieten Bekijk deze video » Zwarte moordende kat van Deborah zorgt voor problemen bij buren (Mr. Frank Visser doet Uitspraak) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV