Hart van Nederland: 'Cocaïne gevonden in bloed chauffeur truckdrama Nieuw-Beijerland'

Hart van Nederland: 'Cocaïne gevonden in bloed chauffeur truckdrama Nieuw-Beijerland'

<em>Hart van Nederland</em>: 'Cocaïne gevonden in bloed chauffeur <em>truckdrama Nieuw-Beijerland</em>' De Spaanse vrachtwagenchauffeur die eind augustus een dodelijk ongeluk veroorzaakte in Nieuw-Beijerland, had sporen van cocaïne in zijn bloed. Dat is naar voren gekomen uit toxicologisch onderzoek na het ongeluk. De chauffeur mag het onderzoek in vrijheid afwachten, onder stricte voorwaarden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: Vera Bergkamp ontwijkt journalisten na 'incident' met Thierry Baudet Bekijk deze video » Bekijk de oranjemassa in Warschau voor Nations League-wedstrijd Polen - Nederland Bekijk deze video » Twitteraars vol lof over Farid Azarkan, die uithaalt naar Geert Wilders: "IJzersterk" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Spaanse vrachtwagenchauffeur die eind augustus een dodelijk ongeluk veroorzaakte in Nieuw-Beijerland, had sporen van cocaïne in zijn bloed. Dat is naar voren gekomen uit toxicologisch onderzoek na het ongeluk. De chauffeur mag het onderzoek in vrijheid afwachten, onder stricte voorwaarden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's