Zien: trailer Dormis, vanaf 25 september te zien bij Videoland

Zien: trailer Dormis, vanaf 25 september te zien bij Videoland

Zien: trailer <em>Dormis</em>, vanaf 25 september te zien bij Videoland Vincent heeft geen idee wanneer hij voor het laatst heeft geslapen en meldt zich bij Dormis, een mysterieuze slaapkliniek. Hoe hard hij ook probeert te slapen, beangstigende beelden blijven hem wakker houden. Wordt hij gek of verbergt Dormis een duister geheim? De film Dormis is ontwikkeld tijdens de Videoland Academy. De film is vanaf 25 september om 18.00 uur te zien op Videoland. Bekijk de trailer hierboven. Zien: Salsa-danser Kevin Boekhoudt beweegt erop los in Holland's Got Talent Bekijk deze video » Lego-mode in LEGO Masters: Jaap en Mathijs stelen de show met lego-hoed Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Laurent Het Wonderkind, nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Film :
Zien: trailer Dormis, vanaf 25 september te zien bij Videoland

Vincent heeft geen idee wanneer hij voor het laatst heeft geslapen en meldt zich bij Dormis, een mysterieuze slaapkliniek. Hoe hard hij ook probeert te slapen, beangstigende beelden blijven hem wakker houden. Wordt hij gek of verbergt Dormis een duister geheim?

De film Dormis is ontwikkeld tijdens de Videoland Academy. De film is vanaf 25 september om 18.00 uur te zien op Videoland. Bekijk de trailer hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's