Hart van Nederland: werk- en celstraffen geëist tegen rellende boeren (video)

Hart van Nederland: werk- en celstraffen geëist tegen rellende boeren (video)

Vrijdag 23 september 2022 om 18:54

<em>Hart van Nederland</em>: werk- en celstraffen geëist tegen <em>rellende boeren</em> (video) Elf deelnemers aan de relactie op 28 juni bij de woning van de minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal, stonden vandaag terecht voor onder meer openlijke geweldpleging. Inmiddels is tegen acht van hen een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden geëist. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk de oranjemassa in Warschau voor Nations League-wedstrijd Polen - Nederland Bekijk deze video » Twitteraars vol lof over Farid Azarkan, die uithaalt naar Geert Wilders: "IJzersterk" Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Cocaïne gevonden in bloed chauffeur truckdrama Nieuw-Beijerland' Bekijk deze video »
Misdaad :

Elf deelnemers aan de relactie op 28 juni bij de woning van de minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal, stonden vandaag terecht voor onder meer openlijke geweldpleging. Inmiddels is tegen acht van hen een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden geëist.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's