Samenvatting: Jong België - Jong Oranje (video)

Samenvatting: Jong België - Jong Oranje (video)

Jong Oranje heeft vrijdagavond de oefeninterland tegen de beloften van België gewonnen. De ploeg van Erwin van de Looi was in het Belgische Leuven met 1-2 te sterk dankzij twee treffers van Brian Brobbey.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting: <em>Jong België - Jong Oranje</em> (video) Jong Oranje heeft vrijdagavond de oefeninterland tegen de beloften van België gewonnen. De ploeg van Erwin van de Looi was in het Belgische Leuven met 1-2 te sterk dankzij twee treffers van Brian Brobbey. Tekst gaat verder onder de video. Jong OranjeDebutant Xavi Simons kreeg vrijdagavond meteen basisplaats van trainer Erwin van de Looi. Ook Brobbey en Ryan Gravenberch begonnen in de basis. De twee talenten melden zich zaterdag bij het Nederlands elftal als vervangers van het geblesseerde trio Memphis Depay, Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners. Bekijk de samenvatting van Jong België - Jong Oranje hierboven. Bekijk ook Samenvatting Jong Oranje - Jong Bulgarije (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Samenvatting Jong Gibraltar - Jong Oranje (EK-kwalificatie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting: Jong België - Jong Oranje (video)

Jong Oranje
Debutant Xavi Simons kreeg vrijdagavond meteen basisplaats van trainer Erwin van de Looi. Ook Brobbey en Ryan Gravenberch begonnen in de basis. De twee talenten melden zich zaterdag bij het Nederlands elftal als vervangers van het geblesseerde trio Memphis Depay, Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners.

Bekijk de samenvatting van Jong België - Jong Oranje hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV