Video: 15-jarige Tren maakt indruk op juryleden-Holland's Got Talent

Video: 15-jarige Tren maakt indruk op juryleden-Holland's Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>15-jarige Tren</em> maakt indruk op juryleden-<em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De pas 15-jarige Tren is een rapper, maar hij ziet vooral dat zogenaamde gangsterrappers de dienst uitmaken in de scene. Hij laat voor het eerst van zich horen op het podium van Holland's Got Talent. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 15-jarige Tren maakt indruk op juryleden-Holland's Got Talent

De pas 15-jarige Tren is een rapper, maar hij ziet vooral dat zogenaamde gangsterrappers de dienst uitmaken in de scene. Hij laat voor het eerst van zich horen op het podium van Holland's Got Talent.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV