Holland's Got Talent gemist? 6-jarige Vincent wil Golden Buzzer na optreden

Holland's Got Talent gemist? 6-jarige Vincent wil Golden Buzzer na optreden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Vincent is nog maar 6 jaar oud, maar is ontzettend slim. Daarnaast kan ook nog eens zingen en pianospelen. Bij Holland's Got Talent treedt hij op met het nummer 'Dance Money' van Tones and I.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? 6-jarige <em>Vincent</em> wil Golden Buzzer na optreden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Vincent is nog maar 6 jaar oud, maar is ontzettend slim. Daarnaast kan ook nog eens zingen en pianospelen. Bij Holland's Got Talent treedt hij op met het nummer 'Dance Money' van Tones and I. Tekst gaat verder onder de video. VincentOngetwijfeld is Vincent de meest opvallende deelnemer van deze aflevering. Hij is namelijk pas 6-jaar oud en tijdens de introductie vertelt hij dat hij na de zomervakantie naar het Gymnasium gaat. Als Vincent klaar is met zijn optreden roept hij: "Mama zei als ik goed speel krijg ik de golden buzzer, mag ik hem dan want ik heb goed gespeeld?" Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? 6-jarige Vincent wil Golden Buzzer na optreden

Vincent
Ongetwijfeld is Vincent de meest opvallende deelnemer van deze aflevering. Hij is namelijk pas 6-jaar oud en tijdens de introductie vertelt hij dat hij na de zomervakantie naar het Gymnasium gaat. Als Vincent klaar is met zijn optreden roept hij: "Mama zei als ik goed speel krijg ik de golden buzzer, mag ik hem dan want ik heb goed gespeeld?"

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV