Video: Rowan Veltman ontroert jury Holland's Got Talent met Fries lied

Video: Rowan Veltman ontroert jury Holland's Got Talent met Fries lied

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Rowan Veltman komt uit Friesland en spreekt de Friese taal. Rowan wil bij Holland's Got Talent laten zien dat de Friese taal prachtig is. Daarom zingt hij een zelfgeschreven nummer op de muziek van Billie Eilish.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Rowan Veltman</em> ontroert jury <em>Holland's Got Talent</em> met Fries lied Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Rowan Veltman komt uit Friesland en spreekt de Friese taal. Rowan wil bij Holland's Got Talent laten zien dat de Friese taal prachtig is. Daarom zingt hij een zelfgeschreven nummer op de muziek van Billie Eilish. Tekst gaat verder onder de video. Rowan VeltmanDe jury was zo onder de indruk dat Rowan werd beloond met de Golden Buzzer. Wat betekent dat hij in een keer door is naar de halve finale van het RTL 4-programma. Zijn nummer heet 'Myn Dream'. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Rowan Veltman ontroert jury Holland's Got Talent met Fries lied

Rowan Veltman
De jury was zo onder de indruk dat Rowan werd beloond met de Golden Buzzer. Wat betekent dat hij in een keer door is naar de halve finale van het RTL 4-programma. Zijn nummer heet 'Myn Dream'.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV