Op1 gemist? Oud-correspondent Eveline Rethmeier over Italiaanse verkiezingen

Op1 gemist? Oud-correspondent Eveline Rethmeier over Italiaanse verkiezingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Oud-correspondent <em>Eveline Rethmeier</em> over Italiaanse verkiezingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Gaat de rechts-nationalistische Giorgia Meloni de eerste vrouwelijke premier van Italië worden? Dit weekend mogen de Italianen weer naar de stembus en haar partij 'Fratelli d’Italia' steekt in de peilingen met kop en schouders boven de rest uit. Op1 blikken samen met voormalig Italië correspondent Eveline Rethmeier vooruit op de verkiezingen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Oud-correspondent Eveline Rethmeier over Italiaanse verkiezingen

Gaat de rechts-nationalistische Giorgia Meloni de eerste vrouwelijke premier van Italië worden? Dit weekend mogen de Italianen weer naar de stembus en haar partij 'Fratelli d’Italia' steekt in de peilingen met kop en schouders boven de rest uit. Op1 blikken samen met voormalig Italië correspondent Eveline Rethmeier vooruit op de verkiezingen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV