Holland's Got Talent gemist? Arjan Huizer geeft het orgel een hip imago

Holland's Got Talent gemist? Arjan Huizer geeft het orgel een hip imago

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Arjan Huizer</em> geeft het orgel een hip imago Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Arjan Huizer heeft het orgel leren kennen in de kerk, maar daardoor heeft het instrument een stoffig imago. Arjan is dat imago zat en wil het publiek laten horen wat hij met het instrument kan. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Arjan Huizer geeft het orgel een hip imago

Arjan Huizer heeft het orgel leren kennen in de kerk, maar daardoor heeft het instrument een stoffig imago. Arjan is dat imago zat en wil het publiek laten horen wat hij met het instrument kan.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's