Holland's Got Talent gemist? Bella Belle maakt indruk met emotionele auditie

Holland's Got Talent gemist? Bella Belle maakt indruk met emotionele auditie

Vrijdag 23 september 2022 om 23:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Bella Belle is een girlband bestaande uit Flow en Juicy. Eigenlijk bestaat de band ook nog uit Vivian, maar die is verlamd geraakt door lymfeklierkanker en kan er helaas niet bij zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Bella Belle</em> maakt indruk met emotionele auditie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Bella Belle is een girlband bestaande uit Flow en Juicy. Eigenlijk bestaat de band ook nog uit Vivian, maar die is verlamd geraakt door lymfeklierkanker en kan er helaas niet bij zijn. Tekst gaat verder onder de video. Flow en JuicyFlow en Juicy krijgen vlak voor hun optreden nog hartverwarmende woorden van hun vriendin Vivian en dat lijkt te helpen. De meiden zetten de zaal namelijk op z'n kop met hun zelfgeschreven nummer. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Bella Belle maakt indruk met emotionele auditie

Flow en Juicy
Flow en Juicy krijgen vlak voor hun optreden nog hartverwarmende woorden van hun vriendin Vivian en dat lijkt te helpen. De meiden zetten de zaal namelijk op z'n kop met hun zelfgeschreven nummer.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's