Zien: Vita de Geus-Kovalenko in Op1 over de 'referenda' in het oosten van Oekraïne

Zien: Vita de Geus-Kovalenko in Op1 over de 'referenda' in het oosten van Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Vita de Geus-Kovalenko</em> in <em>Op1</em> over de 'referenda' in het oosten van Oekraïne Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De komende vijf dagen wordt in de bezette delen in het oosten van Oekraïne ‘gestemd’ over aansluiting bij Rusland. Van een eerlijke stembusgang is geen sprake en de uitslag staat vooraf eigenlijk al vast. "Alle middelen worden ingezet om iedereen voor ja te laten stemmen. De uitslag is al bepaald", aldus Vita de Geus-Kovalenko. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Vita de Geus-Kovalenko in Op1 over de 'referenda' in het oosten van Oekraïne

De komende vijf dagen wordt in de bezette delen in het oosten van Oekraïne ‘gestemd’ over aansluiting bij Rusland. Van een eerlijke stembusgang is geen sprake en de uitslag staat vooraf eigenlijk al vast. "Alle middelen worden ingezet om iedereen voor ja te laten stemmen. De uitslag is al bepaald", aldus Vita de Geus-Kovalenko.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV