Op1 gemist? René Mioch over groeiende belangstelling Nederlandse Filmfestival

Op1 gemist? René Mioch over groeiende belangstelling Nederlandse Filmfestival

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>René Mioch</em> over groeiende belangstelling Nederlandse Filmfestival Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Komende woensdag is het alweer tijd voor de 42e editie van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Het schema zit propvol, mede omdat films van eigen bodem enorm aan populariteit winnen. "Ik vind het opmerkelijk hoeveel mooie films er in première zijn gaan", aldus Filmjournalist René Mioch. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? René Mioch over groeiende belangstelling Nederlandse Filmfestival

Komende woensdag is het alweer tijd voor de 42e editie van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Het schema zit propvol, mede omdat films van eigen bodem enorm aan populariteit winnen. "Ik vind het opmerkelijk hoeveel mooie films er in première zijn gaan", aldus Filmjournalist René Mioch.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV